← Terug naar overzicht

Zelf Bio-limonade maken….was een groot succes op 16 november

Op 16 november maakten studenten van de Haagse Hogeschool zelf bio-limonade
in de keuken van Brasserie OCK onder leiding van Ed van der Scheer.
Hij reageerde vandaag als volgt:
Quote:
Ik wil je via deze weg nogmaals even hartelijk bedanken
voor het gebruik van jullie keuken.
Helaas hadden we geen tijd om nog een proef sessie met jullie
vrijwilligers te doen omdat e.e.a. knap was uitgelopen en de
“brouwsels” de koeling in moesten bij de Haagse Hogeschool.
Ik heb twee flessen op de bar achtergelaten.
1x Grenadille:  Granaatappel / Appel limonadesiroop
1x Sinaasappel limonadesiroop
Dan kunnen jullie zelf ook nog even proeven van het resultaat van onze
test-dag. Hoor graag hoe het smaakte…
Met vriendelijke groet,
Ed van der Scheer
Unquote.
De inhoud spreekt voor zich!
Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten