← Terug naar overzicht

Ock podium Valentijnsdiner 10 februari

De ansichtkaart van een geliefde. Een appje van je secret lover of gewoon rode rozen omdat je veel om iemand geeft. Omdat veel mensen het toch nog eng vinden om hun verliefdheid te bekennen, worden er met Valentijnsdag veel anonieme briefjes, kaartjes en bloemen gestuurd. Hierdoor kun je toch je liefde bekennen, maar blijft het voor de ontvanger van de cadeaus onbekend dat jij het cadeau hebt gestuurd.

Zo kennen we Valentijnsdag. Een commercieel feest of gewoon een boeiende traditie die liefde die dag centraal stelt. Liefde, uitgedrukt in rode rozen, romantische kaarten en liefdessignalen, of gewoon een date. Een feest van de heilige Valentijn die graag mensen aan elkaar koppelde tot een stelletje. Er zijn verschillende verhalen en legendes over Valentijn die de ronde doen.  Maar er is maar een begrip LIEFDE.

Ock Podium brengt een ode aan de liefde met een 5 –gangen diner, met improtheater waar je zo zomaar deel van bent en een theaterspektakel met zang, dans, liefdesgedichten en cabaret tussen de gangen door. Laat je op deze avond verrassen door onverwachte romantiek van je partner, geliefde, vriend of vriendin. Zoetsappig? Helemaal niet! Vooral veel humor, verrassingen en bijzondere Valentijnsgerechten in het diner.

Maak het mee op 10 februari vanaf 18.00 uur.

 

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten