← Terug naar overzicht

Terugblik benefietavond

Terugblik op de Benefietavond van SHBO

Op vrijdag 12 februari 2016 organiseerde SHBO een benefietdiner, waarvan de opbrengst ten goede komt aan INGEDEKTE TAFEL (72DPI) de toekomstige invulling van de buitenplaats. Het diner met muzikale begeleiding vond plaats in de historische Villa Ockenburgh.De voorbereidingen waren al maanden in volle gang. Ingredienten voor een uniek diner, sponsoren, prijzen voor de loterij, veilingstukken. Schema’s voor personeel, uitnodigingen, bevestigingen etc etc.

Het was een mooie belevenis om zoiets voor het eerst te organiseren. Samen zorgden we voor een mooi resultaat.De gasten kwamen binnen voor een borrel rond 18.30 uur. Iedereen genoot van het bijzondere eten uit de handen van Sander Beekink en zijn team, dat werd ondersteund door studenten van het ROC Mondriaan. De jongens van SoJazzBenefietdiner Ock (51 72DPI) waren verantwoordelijk voor de muziek bij binnenkomst. Tim Akkerman verzorgde de ‘hoofd-act’ met bovendien een wel heel persoonlijk lied voor de initiatiefneemster. Een prachtige sfeer in ‘onze’ prachtige oude villa in Loosduinen.

We hebben met elkaar ruim €15.000 bijeengebracht. Met dit bedrag gaan we aan de slag met het bouwen en functioneel maken van de kas en het aanleggen van de tuin achter de villa. We zullen heel doordacht omgaan met de door u gedoneerde gelden, zodat we hiermee de toekomst van Buitenplaats Ockenburgh kunnen helpen borgen.

De casco restauratie gaat half maart van start. Het genieten van natuur, geschiedenis, cultuur en ontmoeten… zal doorgaan vanuit een nieuwe invalshoek.

Eerst via de ‘Ock-Express’ een mobiele koffie en lekkerswagen, welke vanaf 7 april a.s. van donderdag t/m zondag van 10-17.30 uur (weers afhankelijk) te vinden zal zijn in het Ockenburghse Landgoed.

Zodra de bouwvergunning binnen is zullen we onze kas gaan bouwen met de portacabines er aan vast. De Bl-Ock-hut zal voorlopig gaan zorgen voor een onderkomen voor Brasserie Ock totdat de casco restauratie klaar is. Daarna is de kas een multibruikbare en inzetbare plek zijn voor educatie, presentaties, exposities en wellicht trouwerijen.De Bl-Ock hut zullen we zo snel mogelijk weer proberen te openen…

Alle voorbereidingen zijn in volle gang.Via deze link kunt u ons verdere nieuws lezen.

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten