Sponsoractie

NU DONEREN >>

Sponsoractie Villa Ockenburgh – De volgende fase is aangebroken

Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (SHBO – culturele anbi) is als non-profit organisatie, die de buurtbewoners vertegenwoordigd, al enige tijd bezig met het werven van fondsen voor de renovatie van de villa.

De bouwkosten zijn berekend, wij zijn tot een passend en haalbaar plan gekomen met een aannemer om de villa te renoveren en het plan uit te voeren. Ook de toekomstplannen zijn volop in ontwikkeling. De villa zal een belangrijke rol gaan vervullen in de laagdrempelige ontmoetingsplek die buitenplaats Ockenburgh in de afgelopen jaren al is geworden.

In oktober verwachten we de bouwvergunning te krijgen en kunnen we van start gaan.
1,4 Miljoen euro is al geworven, maar we hebben nog 300.000 euro nodig. Zonder de buurt waren wij niet zover gekomen. Dank nogmaals voor alle tijd, materialen, inrichting en geld die u allemaal bijeen heeft gebracht om zover te komen.

Opnieuw willen wij uw steun vragen om de volgende, zo bepalende stap mogelijk te maken in het avontuur dat in 2015 van start ging: het bruikbaar maken van de villa op Buitenplaats Ockenburgh als inspirerende ontmoetingsplaats voor de buurt. We vragen u na al die mooie jaren van opruimen een gedeelte van de bouw- en/of inrichtingskosten voor uw rekening te nemen door bijvoorbeeld een stukje van de villa te adopteren of een algemene donatie te doen.

Verschillende mogelijkheden om het burgerinitiatief financieel te ondersteunen U kunt ramen, deuren, traptreden, antieke balken of een zaal sponsoren, of een algemene donatie doen. Voor informatie over de verschillende sponsormogelijkheden verwijzen we u naar de catalogus

Zelf actie nemen op uw eigen manier?
Zelf een crowdfundingsactie organiseren voor Buitenplaats Ockenburgh? Een hardloop- of fietsevenement, een diner met veiling…? E-mail ons uw grof uitgewerkte plannen en laat van u horen! We bespreken dan de mogelijkheden en kijken waneer het in de agenda past. Mailen kan naar: info@buitenplaatsockenburgh.nl

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten