Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

Functies

Actuele vacatures

Wij zijn per direct op zoek naar vrijwilligers voor de invulling van de volgende taken:

Ondersteuning van het bestuur:

  • Fondswerver
  • Crowdfunder
  • Coördinator sponsoren

Heeft u interesse in één van deze vacatures wilt u dan uw cv en motivatie sturen aan vrijwilligers@buitenplaatsockenburgh.nl t.a.v. Arie Mos.

Andere Soorten vrijwilligerswerk

Voor bepaalde activiteiten is er al een groep vrijwilligers actief, zoals bijvoorbeeld:

Schoonmaak
Op de maandagen zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers die de handen uit de mouwen willen steken en brasserie OCK willen schoonmaken. Heeft u interesse, meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier.

Klusgroep
Op maandag van 09:00 tot 16:00 uur. Alle voorkomende werkzaamheden in en rondom de villa; van verven tot timmeren , het aanleggen van verlichting en nog veel meer.

Heeft u twee rechterhanden en heeft u op maandagen tijd, meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier.

Horeca/gastheer en gastvrouw
Informatieverstrekking aan gasten van brasserie OCK en hand-en spandiensten verlenen in de horeca. Doordeweeks en in het weekend. Vindt u het leuk om in een bruisende omgeving de gasten te woord te staan en ook af en toe de tafels af te ruimen? Meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier.

Tuinieren
De terp rondom de villa wordt door de stichting onderhouden. In een later stadium willen wij de tuin achter de villa gaan opknappen en omtoveren tot een heuse moestuin. Heeft u groene vingers en wilt u iets moois maken van onze toekomstige tuin, meldt u zich dan aan via het aanmeldformulier.

Evenementen

  • Muziek

Deze vacature is momenteel ingevuld.

  • Open Podium OCK

Deze vacature is momenteel ingevuld

  • Kunst

Deze vacature is momenteel ingevuld

  • Sport

Deze vacature is momenteel ingevuld.

Scholen/stages

Momenteel verkeren wij nog niet in de situatie dat wij voldoende tijd en aandacht kunnen besteden aan stagiaires. Wij streven ernaar om dit zo spoedig mogelijk op poten te zetten. De vacature van coördinator is vervuld.

 

Wij werken er aan om in de toekomst een vrijwilligers-vacaturebank op de website te plaatsen.

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten