← Terug naar overzicht

Programma voor ZomerOCK 2018 is bekend

Er is weer veel te beleven bij de ZomerOCK…

 

Nog niet gereserveerd? Het kan nog:  Reserveren

Programma Zomer OCK 2918

 

Babette Zwinkels
De jonge talentvolle Babette zingt Amy Winehouse en begeleidt zichzelf op de ukele.

After the sun
After the Sun speelt kleine, akoestische, melancholische songs op gitaar, zang, bas, toetsen, cajon, looper en melodica. Close harmony is hen niet vreemd.

Improfessioneel
Lekker improviserend theater maken op het podium, en vooral: heel veel lol hebben. Dat staat voorop bij Improfessioneel, de grootste theatersportvereniging van Den Haag. Bij ons spelen ze verschillende voorstellingen met als titel: De Hemel. Ga een kijkje nemen in de Hemel.

Skavenhage
Skavenhage speelt instrumentale ska van o.a. de Skatakites een Jamaicaanse band uit de jaren 60-70. Met vele blazers en percussie zetten ze de boel op stelten.

De Tegenpartij
Improtheater De Tegenpartij was op Oerol. Oerol gemist? De Tegenpartij komt naar Zomer Ock met verschillende soorten improvisatietheater. Ze zijn meesters in de theatersport durven ’de vloer op’ enstevig in de interactie te gaan. Een belevenis.

Girls Talk
Meidenmuziek van weleer, gebracht door Haagse Toppers. Herkenbaar en swingend. Wie kent niet het succesnummer Denise Denise?

Alexander Franken
Haagse singer songwriter met het andere Haagse lied, een zeeheld en gedichten over Den Haag

Marloes Arkestei
Haagse singer songwriter, met mooie teksten over onze toekomst, het Oog van de Orkaan en ook over Midden Delfland,

The Big Will
Big Will en Alex. Een duo dat de rauwe blues brengt. Gitaar, harmonica en zang staan centraal in deze show van twee rasechte bluesmuzikanten. Zij maken de echte Bluesmuziek en vertellen daar ook het verhaal bij! The Roaring Twenties, de grote crisis, de drooglegging. Van de bakermat van de plattelandsblues tot aan de grote stadsblues van de fifties. Wil en Alex nemen u mee op reis naar het verleden.

Lidy Hop Dancers
Een presentatie van een nieuwe rage.
Jaren 30 dansen in de muziekstijl van Glen Miller. De rage onder de jonge expats in Den Haag. Even oefenen en dans mee in o.a. de Charlestonstijl.

De Blauwe Blouse
Aanschuiven aan de teaparty die zo uit Alice in wonderland komt. De groep Blauwe Blouse is meester in het maken van een authentieke sprookjessfeer.

Bandsessies
Talentvolle zangers zoals Whatelse en Rolf Ronteltrap begeleid door de huisband Bandsessies.

Lichel van den Ende performances
Kunstenaar Lichel showt met modellen zijn kledingcreaties in het publiek en combineert dat op unieke wijze met gedichten en muziek.

Daniel Sieczkowski
Daniel Sieczkowski is jonge accordeonist. Hij beschikt over een breed repertoire dat veel verschillende stijlen bestrijkt: van gezellige volkswijsjes tot werken van de grote meesters der klassieke muziek. Daniel was prijswinnaar op diverse concoursen, waaronder het Prinses Christina Concours, het Florence Concours en het Nationaal Accordeonconcours.

FABruary FOUR
De Westlandse Beatles. Met de ogen dicht staat daar de band die niet onder doet voor het Liverpoolse viertal. Met de ogen open geniet je van een geweldige  show. Ook geschikt voor Stones liefhebbers.

Valium
Een band met veel ervaring. Speelt de mooiste covers en dansnummers. Ze besluiten ook de avond.

En wat er allemaal verder is:
En zijn drie podia, heerlijke hapjes, veel te doen bij de kraampjes en zijn er nog een aantal verrassingsoptredens.

Meer informatie : https://www.buitenplaatsockenburgh.nl/open-podium/

 

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten