Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

← Terug naar overzicht

Programma Brasserie OCK vanaf 18 september

Na enkele dagen gesloten te zijn, tijd die wij hard nodig hadden om de zaken verder op orde te krijgen en de puntjes op de ‘i’ te zetten, opent Brasserie OCK met trots opnieuw haar deuren.
Aanstaande vrijdag 18 en zaterdag 19 september vanaf 09.30 tot 17.30 uur bent u van harte welkom voor o.a. een heerlijke kop koffie van Brandmeesters koffiebonen, versgebakken taart, een heerlijke lunch, een drankje en een hapje. 
Zondag 20 september serveren we onder het genot van klassieke muziek een heerlijk “OCK” ontbijt tussen 10:00 en 11:30 uur. 
‘s-Middags speelt er een Live Jazz band tussen 16:00 en 18:00 uur. Na afloop kunt u genieten van onze dagschotel à € 12,50 p.p. Reserveren graag via info@brasserieock.nl Wees er tijdig bij!
Met de pop-up diners gaan we weer van start in het weekend van vrijdag 25 september, waarbij 25 september alweer bijna uitverkocht is. Reserveren voor zaterdag 26 en zondag 27 september is nog mogelijk.
Voor meer info volg de website of onze Facebook pagina Brasserie OCK.
Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten