← Terug naar overzicht

OPROEP aan enthousiaste, betrOCKen vrijwilligers

Wilt u ook zo graag dat het landhuis  eindelijk  zijn  functie krijgt, waarbij een ieder welkom is, je ontvangen wordt met een grote glimlach, (h)eerlijke food en drinks kunt nuttigen,  je aan kan schuiven aan een grote leestafel of juist  lekker wegkruipen in een rustig hoekje?
Dan doen we van harte een beroep op u.

Om dat te realiseren hebben we uw hulp hard nodig!

Op  24/25/26 augustus  nemen  we een deel van de inventaris van het chalet over , dat betekent inpakken en verplaatsen naar het landhuis.
Keuken demonteren (!), maar ook servies, bestek, meubilair, potten/pannen worden verhuisd.  Maandag 31 augustus is onze laatste dag, op die dag moet de klus geklaard zijn.

Benodigdheden; inpakkers, werkhandschoenen,  dicht schoeisel, verhuisdozen/ kisten,  gereedschapskist,  accu-boor,  aanhanger met auto trekhaak, busje/vrachtwagentje, sterke armen, ( ook vrouwen hoor!),
Kortom op z’n Haags; sjouwers en doordouwers! Natuurlijk tussendoor koffie en vers boterhammetje.

Vanaf dinsdag 1 september kunnen we in het landhuis verder met; Verven tafels, tegelen keuken, oude terrastegels verwijderen, schoonmaken van inventaris,  schoonmaken van alle ruimte’s van OCK, ramen zemen binnen/buiten, terras buiten schoonmaken en alles wat we nog tegen gaan komen.

Benodigdheden;  werkhandschoenen, dicht schoeisel,  tegelzetter, gereedschapskist, emmers, sop, doeken, zeem, trekker, kwasten, verfroller,

Bakje koffie en botehammetje worden verzorgd.
Voelt u de positieve vibe al?
Krijgt u ook al de kriebels, net als wij?
Het samen-sterk gevoel?
Dan bent u de aangewezen persoon om ons te helpen.
Op die manier kunnen we het weekend van 12/13 september ( monumentendag) onze OCK- deuren alvast op een kier zetten en heeft u een geweldige steen bijgedragen om het te realiseren.

Graag een reactie met; wat u kunt doen, wat voor benodigdheden u zelf heeft, uw deskundigheid op een bepaald gebied,  wanneer u beschikbaar bent, uw email en gsm, naam naar info@buitenplaatsockenburgh.nl

N.a.v uw reactie’s hopen we een gezellige, doortastende, vakbekwame OCK-familie te hebben, die mogelijk in de toekomst ook een beroep op elkaar kunnen doen.

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten