← Terug naar overzicht

Open Podium OCK.. wat een avond!

Joke Hopman en Pim Barendse hebben samen, met de hulp van veel vrijwilligers, op 4 december jl. de eerste editie vanOpen Podium OCK georganiseerd. De uitverkochte zaal werd in vervoering gebracht door de voorgedragen gedichten van Peter Luiten begeleidt op de piano door Dennis Chafia. Wilma Tangel nam ons met haar gitaarspel mee op reis door Zuid-Amerika en Afrika. Een variatie op The Dutch Mountains door Robert Jan Stips (the Nits) wordt vast en zeker ons eigen OCK-lied. Wat een een swingende act voor de pauze.

Na de pauze, nam Simone van Klaveren (cabaret) ons mee in haar wereld waarin zij zich verwonderde over het geloof. En de wens uitsprak om ‘vrij’ te zijn. Vuigtuig sloot deze geweldige avond af met een combinatie van humor, mooie liedjes waaronder (Herfst) en muzikale romantische pop-rock.

De avond eindigde tegen twaalf uur. Wij willen brasserie OCK bedanken voor de ontvangst en de vrijwilligers voor het helpen na afloop om het pop-up restaurant weer gereed te maken voor de zaterdag.

IMG_5117 IMG_5121 IMG_5120

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten