Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

← Terug naar overzicht

Kerstmarkt – Lichtjesavond

In 2015 was het een experiment, vorig jaar al bijna een vanzelfsprekendheid, en in 2017 durfden we wel van een traditie te spreken. De Lichtjesavond en een knusse Kerstmarkt. En dan kwam er ook nog een Versmarkt bij. Hieronder de aankondiging van 2017, een verslagje van hoe het was volgt nog.

Kerstmarkt en Lichtjesavond

Op vrijdag 15 december bent u van 16.00 tot 20.00 uur van harte welkom op die Kerstmarkt, die op het parkeerterrein achter Villa Ockenburgh wordt vormgegeven. Aan het begin van de avond worden de lichtjes in een prachtige Kerstboom aangestoken en begin de Lichtjesavond. Zowel ’s middags als ’s avonds wordt er voor sfeervolle muziek gezorgd. Een troubadour, een koor en een band staan daar garant voor. Natuurlijk kunt u ook genieten van spijs en drank, waaronder Glühwein en warme chocolademelk. In Kasserie OCK kunt u om 18.30 uur voor € 12,50 aanschuiven voor een stamppotbuffet. Wel graag even reserveren (reserveringen@brasserieock.nl).

Kerst- en Versmarkt

Op zaterdag 16 december wordt de Kerstmarkt voortgezet, nu in combinatie met de Ockenburghse Versmarkt, die op 7 oktober zijn primeur beleefde. Van 10.00 tot 16.00 uur vindt u op de Versmarkt (h)eerlijke producten, gepresenteerd door ondernemers uit Loosduinen en omgeving. Lekkernijen om meteen van te smullen, maar natuurlijk ook om mee naar huis te nemen. Uw kraampjestocht wordt weer begeleid met sfeervolle muziek van o.a. een troubadour en winterse vertellingen maken uw Ockenburgh-ervaring compleet. Speciaal voor de kinderen is Ester van Westlandschmink op de Kerstmarkt aanwezig om kinderen mooi te schminken. Vanaf 12.00 uur zijn er bovendien leuke knutselactiviteiten voor oud en jong. En natuurlijk zorgt Kasserie OCK ook nu voor overheerlijke spijzen en dranken.

De Ockenburghse Kerstmarkt en de Versmarkt zijn niet alleen gezellig, maar ook een fantastische plek om uw kerstcadeautjes en kerstspullen voor thuis aan te schaffen.

Tombola

En u kunt beide dagen lootjes kopen. De opbrengst wordt geheel gestoken in de restauratie van Villa Ockenburgh. Restauratie zult u misschien denken? De villa is toch prachtig opgeknapt? Ja, de buitenkant ziet er weer tiptop uit, maar aan de binnenkant moet nog veel werk worden verzet. En voor dat deel is niet de gemeente Den Haag verantwoordelijk maar onze Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh. Een operatie waarvoor veel geld nodig is. Daarom organiseren wij nu een tombola met prachtige prijzen. Wilt u geen lootjes kopen maar ons steunen door een prijs beschikbaar te stellen? Fantastisch, laat het ons weten door een mail aan info@buitenplaatsockenburgh.nl.

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten