OCKADEMIE

 

Welkom bij de OCKADEMIE

Wilt u meer weten of reserveren ga dan naar http://villaockenburgh.nl/agenda

 

 

Wat is de OCKADEMIE ?
De OCKADEMIE organiseert optredens, filmvoorstellingen, lezingen en presentaties  om mensen zoals u en wij bij elkaar te brengen rond gemeenschappelijke interesses. Dit zijn altijd verrassende bijeenkomsten, en hierbij passeren verschillende onderwerpen de revue. De ene keer met wat meer vermaak, de andere keer bewust wat meer studie. We zijn immers nooit te oud om te leren. De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende momenten van de dag, afhankelijk van het onderwerp. En voor alle activiteiten maken we gebruik van éen van de bijzondere ruimtes van Buitenplaats Ockenburgh.

Filmclub: wilt u op hoogte worden gehouden van ons filmaanbod, meldt u zich dan aan via filmlijst@ockademie.nl en wordt u lid van de filmclub (kosteloos), dan informeren we u voortaan regelmatig over de te vertonen films. Reserveren voor films kan via http://villaockenburgh.nl/agenda.

 

 

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten