Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

OCKADEMIE

 

Welkom bij de OCKADEMIE

Wilt u reserveren klik dan op deze link.

Wilt u meer info kijk dan verder op deze bladzijde

 

Wat is de OCKADEMIE ?
De OCKADEMIE organiseert lezingen, presentaties, activiteiten en filmvoorstellingen om mensen zoals u en wij bij elkaar te brengen rond gemeenschappelijke interesses. De ene keer met wat meer vermaak, de andere keer bewust wat meer studie. We zijn immers nooit te oud om te leren. De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende momenten van de dag.
En voor alle activiteiten maken we gebruik van een van de bijzondere ruimtes van Buitenplaats Ockenburgh.

Thema’s

Thema’s zijn: Haagse en regionale historie, kunst en literatuur, muziek, films, natuur, reizen en theater. En vooral ook actuele onderwerpen rond gezondheid, ouder worden, het brein, diversiteit en kunstmatige intelligentie. De samenleving verandert en wij willen die veranderingen graag volgen en met elkaar bespreken. Natuurlijk horen we ook van u graag
suggesties.

Hoe werkt de OCKADEMIE?
U kunt u inschrijven voor een of meer van onze activiteiten. Dat doet u door één of meer programma’s te kiezen die u graag wilt meemaken. We houden de kosten graag laag. We zijn een onderdeel van de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh en na aftrek van de kosten gaan de baten naar de Stichting.

Films in de OCKADEMIE?
Voor wat betreft de films die wij presenteren geldt het volgende. We zijn geen filmhuis en kunnen vanwege de rechten alleen films laten zien in een besloten kring. Wilt u op hoogte worden gehouden van ons filmaanbod, meldt u zich dan aan via filmlijst@ockademie.nl en dan informeren we u over de te vertonen films.

Wie zijn wij?

OCKADEMIE wordt georganiseerd door een team van professionals uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de journalistiek die op vrijwilligersbasis graag met u, de sprekers en experts van gedachten wisselen. We willen u vermaken en inspireren.

Heeft over vragen over de OCKADEMIE?
Stuur ons een email op
info@ockademie.nl

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten