Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

OCKADEMIE

 

Welkom bij de OCKADEMIE

Wilt u reserveren klik dan op DEZE LINK.

Wilt u meer info kijk dan verder op deze bladzijde

 

Wat is de OCKADEMIE ?
De OCKADEMIE organiseert lezingen, presentaties, activiteiten en filmvoorstellingen om mensen zoals u en wij bij elkaar te brengen rond gemeenschappelijke interesses. Dit zijn altijd verrassende bijeenkomsten door interessante sprekers, en hierbij passeren verschillende onderwerpen en thema’s de revue. De ene keer met wat meer vermaak, de andere keer bewust wat meer studie. We zijn immers nooit te oud om te leren. De bijeenkomsten vinden plaats op verschillende momenten van de dag, afhankelijk van het onderwerp. En voor alle activiteiten maken we gebruik van éen van de bijzondere ruimtes van Buitenplaats Ockenburgh.

Hoe werkt de OCKADEMIE?
U kunt u inschrijven voor een of meer van onze activiteiten. Dat doet u door naar de website te gaan en daar één of meer programma’s te kiezen die u graag wilt meemaken. We houden de kosten graag laag. We zijn een onderdeel van de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh en na aftrek van de kosten gaan de baten naar de Stichting.

Wie zijn wij?
OCKADEMIE wordt georganiseerd door een team van professionals uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de journalistiek die op vrijwilligersbasis graag met u, de sprekers en experts van gedachten wisselen. We willen u vermaken en uitdagen.

Films in de OCKADEMIE?
Het doel van onze filmclub is om gezamenlijk te kijken naar interessante films, veelal met een bepaald thema. We zijn geen filmhuis en kunnen vanwege de rechten alleen films laten zien in een besloten kring.

Wilt u op hoogte worden gehouden van ons filmaanbod, meldt u zich dan aan via filmlijst@ockademie.nl dan wordt u lid van de filmclub (kosteloos) en informeren we u voortaan regelmatig over de te vertonen films. Reserveren voor films kan via DEZE LINK.

Heeft over vragen over de OCKADEMIE?
Stuur ons een email op  info@ockademie.nl.

 

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten