← Terug naar overzicht

Laatste update over Buitenplaats ockenburgh en COVID-19

Beste betrokkenen

Hieronder vind u een mededeling betreft de boekpresentatie die op 30 maart zou plaats zou vinden

en een algemene mededeling over de activiteiten die niet doorgaan in verband met het corona-virus.

Genodigden voor de boek presentatie ‘Een kleyn paleis’,
In verband met de recente ontwikkelingen rondom het corona-virus hebben we besloten om de boekpresentatie die gepland stond voor 30 maart a.s. niet door te laten gaan. We hopen de boekpresentatie te kunnen opnemen in het programma van de Dag van het Kasteel op 1 juni a.s.
Misschien kunt u alvast een voorlopige reservering in uw agenda maken.
Zodra er meer zekerheden zijn over de ontwikkelingen van het virus en het weer opstarten van gemeenschapsactiviteiten komen wij met een definitief programma en datum bij u terug.

Voor wie niet kan of wil wachten tot de boekpresentatie: “Een kleyn paleis” is vanaf 25 maart verkrijgbaar via uw boekhandel,  bol.com of via de website van

Uitgeverij Walburg Pers: https://www.walburgpers.nl/winkel/geschiedenis/algemeen/paleis/

Het ISBN nummer van het boek is 9789462493346, de verkoopprijs € 29,99.

We hopen dat u begrip heeft voor onze beslissing en wensen u allen de komende tijd veel sterkte toe.

Algemene mededeling Buitenplaats Ockenburgh
Gezien de ontwikkelingen rondom het corona-virus, is het bestuur van de Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh tot het besluit gekomen om alle bijeenkomsten af te lasten tot aan maandag 6 april. Als maatschappelijke beweging voelen wij de verantwoordelijkheid om de verspreiding van het corona virus te vertragen en zodoende de kwetsbare mensen in onze samenleving te beschermen. Juist vanwege onze onderlinge verbondenheid is het belangrijk om nu dit moeilijke besluit te maken in het algemeen belang. We vertrouwen op uw begrip en respect voor dit besluit.

Brasserie OCK heeft haar deuren op zondag 15 maart al moeten sluiten. Tot 6 april zijn alle reserveringen en evenementen geannuleerd. Vanzelfsprekend hopen wij dat de Brasserie na deze datum weer geopend kan worden. Als de corona crisis voorbij is, doe dan een goede daad voor onze ondernemer, ontmoet elkaar weer in de Brasserie en vier het op Buitenplaats Ockenburgh!

Afhankelijk van de richtlijnen en de adviezen van het RIVM en onze overheid hopen wij dat ons culturele evenementen programma vanaf juni weer van start kan gaan met de Dag van het Kasteel op maandag 1 juni. Wij voorzien dat de huidige gebeurtenissen hun weerslag zullen hebben op onze culturele programmering, de bouw en de geplande opening van het nieuwe horeca leerwerkbedrijf in de villa in juli. Zodra we meer informatie hebben, zullen wij hierover berichten in onze nieuwsbrief.

Blijft u vooral in contact met elkaar en met ons!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van

Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten