← Terug naar overzicht

Intentieovereenkomst getekend

De gemeente Den Haag en de Stichting tot behoud van de historische Buitenplaats Ockenburgh (SBHO) hebben op woensdag 17 juni jl. een intentie-overeenkomst getekend. Wethouder Joris Wijsmuller (monumentenzorg & bouwen), secretaris van de stichting Carla Sizoo en voorzitter Petra Brekelmans, ondertekenden de overeenkomst, met als onderliggend document het planboekje van Plan B.

Hierin is onder andere vastgelegd dat de gemeente Den Haag de casco restauratie van Villa Ockenburgh voor haar rekening gaat nemen. De stichting ondersteunt de werving van fondsen voor de (casco) restauratie en gaat verder gelden werven voor het volledige herstel en herbestemming van de Villa Ockenburgh. Ook zal SBHO een evenementen programma gaan verzorgen om Buitenplaats Ockenbugh weer op de Haagse kaart te zetten.

Open Monumentendag en is op 12 en 13 september……

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten