Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

Donateur worden?

 

Sinds 20 november 2015 is de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (SHBO) door de Belastingdienst officieel erkend als ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Dit betekent dat u als donateur uw giften aan de stichting als aftrekpost in uw aangifte kunt opvoeren (let op: er is een drempel van toepassing).
Aan de andere kant hoeft de ontvanger van uw giften, zijnde de stichting met ANBI-instelling, geen belasting over uw giften te betalen. Hierdoor kunnen wij iedere ontvangen euro investeren in de buitenplaats.

Indien u zich betrokken voelt bij de doelstelling van onze stichting en u wilt onze doelstelling financieel steunen, dan vragen wij u, uw donatie over te maken via deze pagina. (iDEAL-betaling voor éénmalige donatie of machtiging tot een maandelijkse incasso (tot wederopzegging). Of via onderstaande knop. Of u vult het onderstaande formulier in en mailt dit naar penningmeester@buitenplaatsockenburgh.nl (het bijgevoegde formulier is het eenmalige donatie-formulier) Donatie formulier.

 

Beste SponsorKlikker,
Het Coronavirus heeft naast heel veel fysiek leed ook enorm veel impact op de economie.

Naast dat het bedrijfsleven bijna volledig op z’n gat ligt zijn de consequenties voor veel verenigingen ook niet te overzien. De kantines zijn dicht en aangezien elke vorm van inkomsten voor verenigingen zo belangrijk is zal ook de clubkas van SHBO daar flink onder te lijden hebben.

SponsorKliks vraagt daarom een ieder die SHBO financieel in deze lastige tijden wil helpen onze nieuwe browser-extensie te installeren (wanneer je Google Chrome gebruikt). Zodoende wordt het toch weer een stuk moeilijker om SponsorKliks te vergeten bij je volgende online aankoop.

De browser-extensie zorgt er namelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van SHBO automatisch wordt meegegeven wanneer je zo’n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van SHBO te gaan.

Een aantal webwinkels hebben (nog) geen toestemming gegeven om automatisch doorverwezen te worden. Voor deze winkels is het mogelijk om ze te installeren in je bladwijzerbalk.

Ga je in het vervolg via de bladwijzerbalk naar één van deze winkels dan wordt de SponsorKlikslink ook meegegeven. Je kan dus ongeacht op welke website je zit direct via deze knoppen SHBO sponsoren.

Help SHBO daarom in deze moeilijke tijden en installeer de SponsorKliks browser-extensie nu vanuit de Chrome Webstore.

Namens SHBO en SponsorKliks bedankt voor jullie begrip!

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten