Donateur worden?

 

Sinds 20 november 2015 is de Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (SHBO) door de Belastingdienst officieel erkend als ANBI-instelling (Algemeen Nut Beogende Instelling).
Dit betekent dat u als donateur uw giften aan de stichting als aftrekpost in uw aangifte kunt opvoeren (let op: er is een drempel van toepassing).
Aan de andere kant hoeft de ontvanger van uw giften, zijnde de stichting met ANBI-instelling, geen belasting over uw giften te betalen. Hierdoor kunnen wij iedere ontvangen euro investeren in de buitenplaats.

Indien u zich betrokken voelt bij de doelstelling van onze stichting en u wilt onze doelstelling financieel steunen, dan vragen wij u, uw donatie over te maken via deze pagina. (iDEAL-betaling voor éénmalige donatie of machtiging tot een maandelijkse incasso (tot wederopzegging). Of via onderstaande knop. Of u vult het onderstaande formulier in en mailt dit naar penningmeester@buitenplaatsockenburgh.nl (het bijgevoegde formulier is het eenmalige donatie-formulier) Donatie formulier.

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten