← Terug naar overzicht

Genieten in de kas… het kan weer!

Zin om weer ’s echt te genieten deze zomer?

In de geheel vernieuwde ‘Kas van Villa Ockenburgh’  bent u van harte  welkom! Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh heeft in Raymond Talsma en Leon Harinck en hun team nieuwe horecapartners gevonden en zij hebben de kas met behulp van de vrijwilligers een grondige facelift gegeven. Het enige wat u terug kent, is de sfeer die zo bijzonder is voor de buitenplaats. Verder is alles grondig aangepakt: de vloeren, het dak, de stoelen, de bar, de keuken, … en het keuken-team!

Het nieuwe, professionele keukenteam serveert heerlijke taarten, broodjes, salades en andere lekkernijen, aangevuld met een dinerkaart met dagspecialiteiten met bijzondere, culinaire verrassingen. Ook zult u heerlijkheden uit de moestuin op uw bord vinden.

De Kas van Villa Ockenburgh  is zes dagen in de week open:
dinsdag t/m zondag: 9.00 tot 20.00 uur

Voor reserveren belt u naar: 070-2177377 of mailt u naar: restaurant@villaockenburgh.nl

Het restaurant in de villa opent half augustus zijn deuren en het opleidingstraject zal vanaf 1 september van start gaan, maar daarover binnenkort meer.

Voor nu:
Welkom in ‘De Kas van Villa Ockenburgh op Buitenplaats Ockenburgh  Monsterseweg 4 Den Haag!

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten