← Terug naar overzicht

De avond van het chanson vrijdag 28 september

De avond van het chanson in Buitenplaats Ockenburgh

met Micheline Van Hautem en Erwin van Ligten

De Vlaamse zangeres staat bekend als een van de beste Brel-vertolkers. Dit heeft zij mede te danken aan het verschijnen van haar album ‘Songs of Jacques Brel’. Als geen ander weet zij de muziek van de chansonnier indrukwekkende wijze in de schijnwerpers te zetten.  Ze geeft ‘Ne Me Quitte Pas’, ‘Les Flamandes’, ‘Amsterdam’, ‘Bruxelles’, ‘Voir Un Ami Pleurer’; en nog vele andere bekende chansons de glans en de charme die deze klassiekers verdienen. Daarnaast zingt ze ook haar eigen nummers die in België kortgeleden de top bereikten. Liederen die je echt raken.

In Nederland had zij het afgelopen jaar een theatertour met Brel & Brass. Nu wordt ze begeleid door gitarist Erwin van Ligten. Erwin is al vanaf de schoolbanken
gitarist in een groot aantal bands en formaties zoals de Dizzy man’s band. Hij produceert, begeleidt en heeft meegewerkt aan talloze cd’s. Met Micheline maakte hij de cd ‘la Musique’. Samen staan ze garant voor de combinatie van prachtige chansons en sublieme gitaarbegeleiding daarbij.
Kom genieten van deze avond van het chanson. Voor iedereen en niet alleen voor romantici! Uw verzoeknummers bepalen een deel van het programma.
28 september in Buitenplaats Ockenburgh Loosduinen. De Kasserie is open vanaf 19.00 uur maar wilt u eerder komen voor een hapje of een drankje dan kan dat altijd in de Kasserie.

           Reserveer nu

Voor een indruk kijk naar hun ‘Amsterdam’

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten