Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

← Terug naar overzicht

Benefietdiners op 11 en 12 februari 2016

De afgelopen 4 maanden is er veel gebeurd op de historische buitenplaats Ockenburgh in Loosduinen. Villa Ockenburgh heeft nieuwe energie gekregen, door de inzet van vele vrijwilligers en de opening van het pop-up café/restaurant ‘Brasserie OCK’. Jong en oud, Haags en Westlands, sportief en cultureel, men ontmoet elkaar op deze unieke plek.  Wat niet mogelijk leek, is toch mogelijk gebleken. Dit door een bundeling van krachten van mensen, bedrijven en ondersteund door het Haagse stadsbestuur. 

In 2016 zetten we met elkaar de volgende stap in het proces. Ons doel daarbij is: de buitenplaats op een kleinschalige en laagdrempelige manier te borgen voor de toekomstige generaties. Inzet van mensen, maar ook financiële middelen zijn daarbij onontbeerlijk.

In het kader hiervan, organiseert Stichting tot Behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (ANBI), op: donderdag 11 en vrijdag 12 februari a.s.  twee benefietdiners voor bedrijven en betrokkenen, die de Buitenplaats Ockenburgh een warm hart toedragen.

Tijdens deze avonden zullen wij u en uw vrienden en relaties, verrassen met een prachtig muzikaal aangekleed 4-gangen diner. Ook zal er tijdens deze avond een veiling en een loterij worden georganiseerd. De avond zal verzorgd en mogelijk gemaakt worden m.m.v. studenten van ROC Mondriaan, het personeel van Brasserie OCK en de lokale middenstand. De deuren zullen om 18.30 uur open gaan en u wordt welkom geheten met stijlvolle live-muziek.

De kosten voor deze mooie, maar vooral belangrijke avond, bedragen €200,00 p.p. en komen 100% ten goede aan de (ANBI) Stichting tot behoud van de Historische Buitenplaats Ockenburgh (ANBI).  Helpt u ons mee?

 U kunt uw reservering maken via:  www.buitenplaatsockenburgh.nl/benefietdiner   

AD stad & regio benefietdiners SHBO

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten