Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

OCK Run (inschrijven niet meer mogelijk, maximum aantal deelnemers bereikt)OCK Run 29 april 2017

Ockenburgh kijkt naar de toekomst en organiseert de eerste 5 G loop:

Gezellig, Groen, Geschiedenis, Gezond en Gastvrijheid 

Na het succes van 2016 organiseren we een tweede editie van de OCK Run. Ook nu loopt het parcours rondom onze prachtige villa. De villa wordt aan de buitenkant gerestaureerd en ziet er binnenkort weer schitterend uit. Verder gaat de route dwars door het groen van de mooie historische buitenplaats Ockenburgh.

Ben je tussen de 7 en de 97 jaar en heb je zin in een recreatieve loop; dan kan je je nu inschrijven. Wil je zeker zijn van deelname, doe het dan snel; er kunnen maar een beperkt aantal lopers meedoen. Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt en het is daarom niet meer mogelijk om in te schrijven.

De loop wordt georganiseerd in samenwerking met AV Sparta, Haag Atletiek en de Hardloopwinkel. Daarnaast werken Scouting De Rimboejagers en het Zuid Hollands Landschap mee aan het mogelijk maken van de loop door hun ruimtes/landgoed beschikbaar te stellen.

Afstanden:
1,5 kilometer voor jeugd van 7 tot 16 jaar
5 en 10 kilometer vanaf 16 jaar

Route:
1,5 kilometer (1 ronde van 1,5 kilometer)

 

 

 

 

 

 

 

2,5 kilometer ( 2 rondes van 2,5 kilometer voor de 5 km en 4 rondes voor de 10 km)

 

 

 

 

 

 

 

Starttijden:

  • 1,5 km   10:30 uur
  • 5 km      11:00 uur
  • 10 km    11:45 uur

Inschrijven en betalen:
Klik op de volgende link.
Inschrijven is niet meer mogelijk, want het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Inschrijfkosten:
2,5 euro voor 1,5 km
5 euro voor 5 en 10 km

Training voor de OCK run
Heb je zin gekregen om mee te doen met de OCK Run, maar twijfel je nog over je conditie dan kan je onder professionele begeleiding en tegen een geringe vergoeding je conditie opbouwen. Meld je aan via: https://www.yakultstarttorun.nl/…/de-hardloopwinkel-den-haag . De training wordt verzorgd door een trainer van AV Sparta, start op 11 maart en duurt 7 weken. Je bent dan precies op tijd in vorm voor de OCK Run.”

De dag zelf:
Startnummers  kunnen op 29 april vanaf 9.30 uur worden opgehaald bij het secretariaat in Chalet Ockenburgh.  Het Chalet ligt halverwege de oprijlaan van de buitenplaats. Je kunt hier ook je kleding in bewaring geven en gebruik maken van het toilet.  De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Tijdwaarneming:
Tijden worden geregistreerd. De uitslagenlijst zal op onze site gepubliceerd worden.

Herinnering:
Na iedere afstand is er een prijsuitreiking voor de eerste drie lopers. Iedere deelnemer krijgt een leuke herinnering. Verder worden er nog een aantal prijzen verloot onder de deelnemers!!

Horeca:
Vorig jaar hadden we alleen de OCK Express tot onze beschikking. Dit jaar kunt u voor de inwendige mens ook bij Kasserie OCK terecht.

Muziek:
Om de lopers te stimuleren en het publiek te vermaken zullen we zorgen voor een leuke band langs de route.

Parkeren:
We raden aan om op de fiets of met openbaar vervoer te komen (bus 31 Veolia: halte Parnassia). Het aantal parkeerplaatsen op het landgoed is beperkt. Er kan niet bij Kasserie OCK geparkeerd worden! Als de parkeerplaats op het landgoed vol is, zal je worden doorverwezen naar de parkeerplaats bij de sportvelden aan de overzijde van de Monsterseweg.

Kleedkamers:
Kleding kan in bewaring gegeven worden in Chalet Ockenburgh. Je startnummer is je bewijs waarmee je je kleding weer kunt ophalen.

Vragen? Mail naar sport@buitenplaatsockenburgh.nl

Donaties:
Donaties zijn van harte welkom op ons rekeningnummer: NL 78 RABO 0302 0203 73

Volg ons ook op Twitter en Facebook.

De OCK run van 2016

Op 24 april 2016 werd de eerste OCK Run gelopen.

Met hulp van maar liefst 46 vrijwilligers, de muziek van De Mannen van het Strand en Jacob Westerbaen genoten 250 lopers van een geslaagd evenement. Natuurlijk was ook de Ock Express aanwezig voor de inwendige mens. De directeur van het stadsdeel Loosduinen,Harm Benthem, leverde het startschot bij alle 3 afstanden. De weersomstandigheden wisselden sterk. De jongste deelnemers hadden hier tijdens de 1,5 km het meeste last van, maar liepen ondanks de regen en hagel dapper door. Bij de 5 en 10 km kwam de zon weer tevoorschijn en konden de lopers extra genieten van het prachtige parcours door Ockenburgh. Sportiviteit en gezelligheid gingen hand in hand. Velen kijken uit naar een volgende editie.

Hieronder enkele foto’s. Meer foto’s in de fotogalerij: www.buitenplaatsockenburgh.nl

DSC02700 _DSC1911

DSC02744 DSC02708

Met bewegende beelden, een filmpje Frits van Gaans:

Blog van Andreas Dijk: http://www.denhaagdirect.nl/1ste-ock-run-groot-succes/

Bericht in de Posthoorn: http://deposthoorn.nl/nieuws/1e-ock-run-24-april-groot-succes-1.5956065

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten