Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

Dag van het kasteel

Elk jaar doen we mee aan de dag van het kasteel. In 2018 zal dit op 21 mei zijn.

Dag van het kasteel 5 juni 2017

Voor de derde keer namen we deel aan de Dag van het Kasteel, een landelijke activiteit op Tweede Pinksterdag. Het was een mooie dag. Wel wat winderig maar dat kon de pret niet drukken. Velen wisten ons te vinden. Voor een vrij groot aantal bezoekers was het een eerste, verrassende kennismaking met Buitenplaats Ockenburgh. De hele dag was er belangstelling voor uiteenlopende activiteiten, variërend van schaapscheren tot insectenhotels maken, van geschminkt worden tot zeepjes vilten, van brandnetelsoep maken tot wafels en andere lekkernijen eten op het terras van Kasserie OCK.
Muziek van Westland Klassiek en zang van Voices Unlimited vielen in zeer goede aarde, en ook Peter Luiten als Jacob Westerbaen stal weer de show.
De sportieve activiteiten bij onze buren, Scoutinggroep De Rimboejagers in Chalet Ockenburgh, genoten eveneens veel belangstelling. De voorlichters van onze terreinbeheerder – het Zuid-Hollands Landschap – kregen voldoende vragen.
Bij een enkele bezoeker was er teleurstelling dat de Villa niet kon worden bezichtigd, maar goede uitleg zorgde voor veel begrip.  ‘Loosduinen Leeft’ zegt onze stadsdeeldirecteur Harm Benthem zo graag. Buitenplaats Ockenburgh heeft het eens te meer bewezen.

Meer informatie vindt u op www.dagvanhetkasteel.nl

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten