Terug naar keuzepagina | Direct naar Kasserie Ock

Dag van het kasteel

Beleef de Dag van het Kasteel op Ockenburgh

De Dag van het Kasteel, jaarlijks gehouden op Tweede Pinksterdag, is een evenement waarbij bezoekers op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met kastelen en buitenplaatsen in Nederland. Uiteraard doet Buitenplaats Ockenburgh, onderdeel van de Landgoederenzone Zuid-Holland, mee. De restauratie aan de buitenkant van de zeventiende-eeuwse Villa is vrijwel voltooid. Het gebouw ziet er weer schitterend uit. En achter de villa ontwikkelt zich een moes- en pluktuin in de stijl die Jacob Westerbaen, de stichter van de 17de-eeuwse buitenplaats heeft bedacht.

Van 10.00 tot 18.00 uur is men op 5 juni van harte welkom op het mooie landgoed.

Programma

  • 11.00 uur start activiteiten

Voor kinderen spannende zaken bij Scouting de Rimboejagers rondom Chalet Ockenburgh en nog meer leuks in de tuin van Kasserie OCK
de Westlandse schaapskudde met demonstraties schapen scheren<
een kraampje met vergeten groenten en kruiden

  • 12:00 uur officiĆ«le opening door dichter, arts en levensgenieter Jacob Westerbaen
  • 14:00 uur Westland Klassiek
  • 15:00 uur Koor Voices Unlimited
  • 16.00 uur einde activiteiten.

Kasserie OCK, waar allerlei heerlijckheden verkrijgbaar zijn, opent haar deuren om 10.00 uur. Tot 18.00 uur blijft Kasserie OCK open.

Meer informatie vindt u op www.dagvanhetkasteel.nl

Ontwerp door en gebouwd door
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten